المقادير :
حبتا فلفل احمر حلو
حبتا مانجه ناضجتان
نصف بصله بيضاء
باقه كزبره خضروات
قشرة مبشوره وعصير حبه ليمون
الطريقه :
اشوي الفلفل ع لهب او في مقلاة جافه من دون ات تحرق ضعيها في كيس بلاستيك سميك واحكمي اغلاقه وضعيها جانبا 20 دقيقه المانجة وقطعيها مكعبات وضعيها في وعاء عميق اخرجي الفلفل من الكيس وقشريه وازيلي البذور وافرميه
افرمي البصل الكزبره واضيفيها الي المانجه اضيفي الفلفل وقشره اللايم المبشور والعصير وقلبيها جيدا وغطيها وضعيها سا عه على الاقل في الثلاجه قبل تقديمها